Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2010

Όταν σε διώχνω, να ξανάρχεσαι.



Ποτέ δεν είμαι όπως θέλω. Κάτι συμβαίνει και λέω κάτι άλλο από αυτό που θέλω να σου πω, δείχνω κάτι άλλο από αυτό που νιώθω. Πρέπει να με αλλάξεις ή να με συνηθίσεις ή να με μάθεις. Διάλεξε τι μπορείς. Η αγάπη λένε όλα τα μπορεί. Πες μου λίγο ότι μ'αγαπάς. Όσο παράξενος κι αν είμαι. Ακόμη κι αν ξυπνάω πιο δύσκολος κάθε πρωί. Έχω κι εγώ το κουμπί μου. Όμως με τα μάτια στα δικά σου, ομολογώ ότι δε μπορώ να αγαπήσω περισσότερο απ' όσο αγαπάω εσένα.
Δεν έχω μάθει ακόμη να διαχειρίζομαι το θυμό. Ο καβγάς τις πιο πολλές φορές παίρνει διαστάσεις εξωπραγματικές κι ας είναι ανούσια η αφορμή. Εξοργίζομαι, βρίζω, πονάω μέσα μου που ξεφεύγω τελείως. Στρέφομαι εναντίον μου. Εγω φταίω,μόνο εγώ. Εσύ τρυφερή να σκύβεις το κεφάλι και να φεύγεις. Όμως, μόνο εσένα έχω. Άλλαξέ με γιατί μόνος μου δεν μπορώ. Μη φύγεις. Όταν σε διώχνω να ξανάρχεσαι, να έχεις το κουράγιο, να με αντέχεις.
Είμαι τόσο σκληρός; τόσο άγριος; τόσο επιθετικός; Κοίτα με. Μέσα μου είμαι ακόμη παιδί. Βγάλε εκείνο το παιδί να παίξει. Αν ελευθερωθεί το παιδί, θα μπορέσει ο άντρας να αναλάβει το χώρο του και να σε αγαπήσει πιο υπεύθυνα. Μάθε μου να παίζω για να μπορέσω να σε αγαπήσω με όλο μου το είναι.
Μη φύγεις. Όταν σε διώχνω να ξανάρχεσαι, να έχεις το κουράγιο, να με αντέχεις.

8 σχόλια:

  1. Θα στο πω για άλλη μια φορά... βλέπω εκείνον μέσα από εσένα, και δεν πιστεύω πόσο ίδιες είναι οι καταστάσεις, οι σκέψεις...
    Χαίρομαι που του φέρομαι όπως εσύ ζητάς, που του λέω πόσο τον αγαπώ, που του υπενθυμίζω πόσα πολλά αξίζει στη ζωή του, που τον κάνω να παλεύει για το αύριο... και χαίρομαι επίσης όταν μου το λέει..., νιώθω πως κάνω κάτι σωστό, όταν εκείνος είναι καλά.

    Κάθε ξέσπασμά σου εδώ, πόρτα στην ψυχή του, σ' ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο θυμός είναι έκρηξη. Μην τον φοβάσαι. Όταν αρχίσεις να τον πνίγεις τότε θα ανάψει το κόκκινο σημα κινδύνου, γιατί η έκρηξη που θα συμβεί θα είναι πραγματικά εξωπραγματική. Θα σε μάθει, κι εσύ θα μάθεις να τη σέβεσαι και όταν τη διώχνεις να μην την προσβάλεις. Θα ξέρετε και οι δύο ότι όλα γίνονται μέσα στην έκρηξη του θυμού. Και εκείνη θα φεύγει μέχρι να φύγουν τα σύννεφα και οι κεραυνοί και μόλις θα έρχεται θα σου φέρνει λιακάδες. Αν αυτό δεν είναι μαγεία, τότε παραιτούμαι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. να σου πω Φόβε την πρώτη σκέψη που μου βγήκε από το κείμενό σου; να ξανάρχεται... ως ποτε; αναρωτιέμαι σκεφτόμενος δυνατά μέσα απο τις προσωπικές μου διαδρομές... ως πότε λοιπόν; ώσπου να εξοντωθεί, να αναλωθεί, να γίνει ένας Μιθριδάτης του θυμού; να σε αντέχει ως πότε;
    από την άλλη στέκομαι στο 'δεν έχω μάθει ακομη...' και σιωπώ... μια Κυριακάτικη καλημέρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Kαλημέρα!! θα συμφωνήσω με τον nimertis ως πότε?? Αλλά απο την άλλη βλέπω κατα βάθος έναν ευαισθητο Αντρα που έχει απλά τις "Φοβίες" του 'ισως υπερβολικά θα έλεγα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Φόβε, φοβάμαι αυτά που γράφεις, πρέπει να νιώθεις τον άλλο! δε μπορεί κάποιος να αντέξει τα πάντα, δε μπορεί κάποιος να γίνεται το εξιλαστήριο θύμα των θυμών, των ανασφαλειών, των φόβων σου... και να συνεχίζει να ξανάρχεται... πρέπει να κοιτάξεις πιο πολύ μέσα σου, να σε αποδεχτείς και μετά να ζητήσεις. Καλό απόγευμα σου εύχομαι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Sweet truth!
    Όμως καταλαβαίνω την ανάγκη να πατήσουμε γερά στα πόδια μας, χωρίς να κάνουμε δύσκολη τη ζωή του άλλου. Στην αγάπη πρέπει να δίνεις όσο παίρνεις ακόμη κι αν ο ένας αγαπάει παντα πιο πολύ.


    Γουΐκα
    Αυτή η μαγεία όπως την εννοείς φθείρει γιατι είναι ψυχοφθόρα. Θέλει μεγάλη δύναμη. Κανείς δεν χαραμίζει τα νιάτα του περιμένοντας να αλλάξεις. Πρέπει να το πάρεις απόφαση όσο είναι νωρίς, για να μη χασεις όσα έχεις.

    nimertis
    Κάθε μέρα μαθαίνω εμένα κι εκείνη. Όλα στη ζωή είναι μαθήματα. Όμως έχεις δίκιο. Ως πότε; ΟΙ άνθρωποι έχουν πεπεραεμένες αντοχές γιατί ο εγωισμός βάζει φρένο στο μονομερές δόσιμο. Έτσι αποφάσισα να αλλάξω. Αν με διαβάζει, θα ξέρει ότι δεσμέυτηκα. Όχι σε σας, σε μένα.

    tania
    Πολλοί άντρες έχουν ευαισθησίες και φοβίες, ακομη κι αν φοβούνται να τις εκφράσουν. Εγω αυτό τουλάχιστον δεν το φοβάμαι.


    silena
    Με βρίσκεις να έχω πάρει αποφάσεις. Να κάνω στροφή σε αντίθετη κατεύθυνση. Ο έρωτας είναι για να φέρνει ευτυχία και όχι βάσανο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Έχω καιρό που βρήκα αυτό το post κι εσύ καιρό που το έχεις γράψει.
    Θυμάμαι ήταν μετά από ένα καυγά μαζί του που έψαχνα κάτι να ξεχαστώ κι έπεσα σε αυτή τη σελίδα.
    Έτσι είναι κι αυτός... Κάθε φορά που μαλώνουμε.. έρχομαι εδώ και διαβάζω αυτή την ανάρτηση. Με βοηθάει πολύ... Ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μοιράζομαι αυτή τη μαρτυρία με συντρόφους που υποφέρουν στις σχέσεις τους γιατί υπάρχει μια μόνιμη λύση. Ο άντρας μου άφησε εμένα και τα δύο παιδιά μας για μια άλλη γυναίκα για τρία χρόνια. Προσπάθησα να είμαι δυνατή μόνο για τα παιδιά μου, αλλά δεν μπορούσα να ελέγξω τον πόνο που βασάνιζε την καρδιά μου. Πληγώθηκα και μπερδεύτηκα. Χρειαζόμουν βοήθεια, γι' αυτό έψαξα στο Διαδίκτυο και βρήκα έναν ιστότοπο όπου είδα ότι η Δρ Έλεν, που ασχολείται με τα ξόρκια, μπορεί να βοηθήσει στην επιστροφή των αγαπημένων προσώπων. Επικοινώνησα μαζί της και μου έκανε μια ειδική προσευχή και ξόρκια. Προς έκπληξή μου, ο σύζυγός μου επέστρεψε στο σπίτι μετά από 2 ημέρες. Έτσι ξανασμίξαμε και υπήρχε πολλή αγάπη, χαρά και γαλήνη στην οικογένεια. Μπορείτε επίσης να επικοινωνήσετε με την Δρ Έλεν, έναν ισχυρό ορθογραφιστή για λύσεις
    1) Επιστροφή φίλου
    2) Επανενώστε άνδρα ή γυναίκα
    3)Αν έχεις εφιάλτες
    4) Θεραπεία HIV και καρκίνου
    5) Ισχυρό μαγικό δαχτυλίδι
    6) Ξόρκι καλής τύχης
    7) Σπάσιμο της εμμονής
    8) Προβλήματα τοκετού και εγκυμοσύνης
    9) τυχερός αριθμός κλήρωσης
    Επικοινωνία μέσω email: ellenspellcaster@gmail.com Μπορείτε επίσης να τον κάνετε Whatsapp +2349035797456

    ΑπάντησηΔιαγραφή