Δευτέρα 9 Αυγούστου 2010

Ο φόβος στο βλέμμα



Λάθος που έγινε. Δεν υπολόγισα σωστά και βρέθηκα τόσο μόνος μπροστά στο ρούχο σου που πέφτει μόνο του. Δεν σε άγγιξα ακόμη κι όμως ήδη μου δόθηκες. Αυτή η ευκολία με τρομάζει. Φοβάμαι πως αύριο θα είμαι πιο γυμνός κάτω από τα σεντόνια σου.

Δε θα μείνω. Μετάνιωσα.

"Φοβήθηκες δειλε"....

Φοβήθηκα.

Μην καταστρέψω το όνειρο.

7 σχόλια:

  1. καλησπέρα Φόβε... καλορίζικο το ιστολόγιό σου... όμορφο αισθητικά... όμως αναρωτιέμαι... αν φύγεις, δεν καταστρέφεις το όνειρο έτσι κι αλλιώς; φεύγω επειδή όντως θέλω να σώσω κάτι ή επειδή δεν μπορώ να κάνω αλλιώς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φεύγω για να διασώσω την αρχική μορφή του ονείρου μπροστά σε μία εύκολη και ρηχή πραγματοποίησή του. Ίσως αν σε έναν μέλλοντα χρόνο βρεθεί η ονειρική πραγμάτωση να μείνω. Ποτέ δε χαρίζεις ένα όνειρο στην ευκολία. Πάντα περιμένεις μία πραγμάτωση που δικαιώνει τις ώρες που ξόδεψες για το κάθε όνειρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι πιο τρομαχτικο από το φόβο στο βλέμμα ενός άντρα; Νομίζω ότι η επιθετικότηταμιας γυναίκας μπορείνα γεννήσει αυτό το συναισθημα. Αλλά ο έμπειρος άντρας μπορεί πάντα να διαχειριστεί το φόβο και να τον ξεπεράσει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τολμώ να πω ότι ο φόβος στο αντρικό βλέμμα δηλώνει παιδικό τραύμα που δε γιατρεύτηκε ποτέ... κάποια στιγμή η καταλληλη γυναίκα θα αναψει το φως των πραγματοποιήσεων των ονείρων...

    τα φιλιά μου.. χωρίς φόβο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γουίκα, όσα κι αν ζήσεις η ευκολία στην παράδοση πάντα δημιουργεί ένα φόβο και απειλεί να καταστρέψει το όνειρο. Το όνειρο θέλει βαθμό δυσκολίας. Είναι ιδιότροπο!

    kakia_p, έτσι είναι. Και πάντα την κατάλληλη στιγμή έρχεται η κατάλληλη γυναίκα, αρκεί να μη νείναι πολύ αργά και σε βρει μπροστά στην παραίτηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Φόβε, αυτό που διάβασα ήταν τόσο ευαίσθητο σαν χάδι, κι ένοιωσα Σεβασμό απέναντι στην έτσι κι αλλιώς σπάνια αυθεντικότητα του Προσώπου.
    Σ ευχαριστώ γι αυτό που αιστάνθηκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μοιράζομαι αυτή τη μαρτυρία με συντρόφους που υποφέρουν στις σχέσεις τους γιατί υπάρχει μια μόνιμη λύση. Ο άντρας μου άφησε εμένα και τα δύο παιδιά μας για μια άλλη γυναίκα για τρία χρόνια. Προσπάθησα να είμαι δυνατή μόνο για τα παιδιά μου, αλλά δεν μπορούσα να ελέγξω τον πόνο που βασάνιζε την καρδιά μου. Πληγώθηκα και μπερδεύτηκα. Χρειαζόμουν βοήθεια, γι' αυτό έψαξα στο Διαδίκτυο και βρήκα έναν ιστότοπο όπου είδα ότι η Δρ Έλεν, που ασχολείται με τα ξόρκια, μπορεί να βοηθήσει στην επιστροφή των αγαπημένων προσώπων. Επικοινώνησα μαζί της και μου έκανε μια ειδική προσευχή και ξόρκια. Προς έκπληξή μου, ο σύζυγός μου επέστρεψε στο σπίτι μετά από 2 ημέρες. Έτσι ξανασμίξαμε και υπήρχε πολλή αγάπη, χαρά και γαλήνη στην οικογένεια. Μπορείτε επίσης να επικοινωνήσετε με την Δρ Έλεν, έναν ισχυρό ορθογραφιστή για λύσεις
    1) Επιστροφή φίλου
    2) Επανενώστε άνδρα ή γυναίκα
    3)Αν έχεις εφιάλτες
    4) Θεραπεία HIV και καρκίνου
    5) Ισχυρό μαγικό δαχτυλίδι
    6) Ξόρκι καλής τύχης
    7) Σπάσιμο της εμμονής
    8) Προβλήματα τοκετού και εγκυμοσύνης
    9) τυχερός αριθμός κλήρωσης
    Επικοινωνία μέσω email: ellenspellcaster@gmail.com Μπορείτε επίσης να τον κάνετε Whatsapp +2349035797456

    ΑπάντησηΔιαγραφή